BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

kolmapäev, 17. jaanuar 2007

Hiiumaal EGeSi 10. osakond

Laupäeval, 13. jaanuaril moodustati Hiiumaal MTÜ Eesti Genealoogia Selts kümnes osakond.

Hiiumaa osakonna asutamisprotokollile kirjutasid alla kaksteist inimest, kes valisid endi seast osakonna juhatajaks Ahti Rooli. Juhatusse valiti veel Kadi Laid ja Andres Pisa. Osakonna järgmiseks kohtumisjaks lepiti kokku veebruari kolmas laupäev ehk 17. veebruar. Sinna on oodatud kõik huvilised, ka need, kes alles plaanivad oma suguvõsa uurima hakata.

Täpsem päevakord ja kohtumispaik avaldatakse perekonnaajaloo foorumis www.isik.ee/foorum “Hiiumaa üldküsimuste” rubriigis ja suguvõsauurijate listis http://lists.ut.ee:8888/wws/info/suguselts. Lisainfot võib küsida ka Hiiumaa osakonna juhataja Ahti Rooli telefonil 5399 5834.

EGeSi osakonnad asuvad Tallinnas, Tartus, Viljandis, Pärnus, Saaremaal (Kuressaares), Virumaal (Rakveres), Järvamaal (Türil), Läänemaal (Haapsalus), Võrumaal (Võrus). Seltsi kuulub ligi 600 liiget, kes on koondunud elukohajärgsetesse osakondadesse.

Seltsi kohta saab lähemalt lugeda MTÜ Eesti Genealoogia Selts kodulehelt www.genealoogia.ee Kindlasti tasuks uudistada ka EGeSi osakondade kodulehti (viited leiate seltsi kodulehe rubriigist “Ühendus”).

0 comments: