BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

neljapäev, 13. september 2007

R, 21.09 Tuberkuloited Rannakas

Kevadel taas kokkutulnud ansambel Tuberkuloited alustas eile (13.09) Tartus kontserttuuri “Re — Union Tour 2007”, tuleval reedel (21.09) jõuab tuur Kärdlasse Rannapaargusse. Soojendusbändina on kohal ka Me, Mayself and I.

Uues koosseisus ei laula enam solistina Indrek Raadik alias Summer. Uueks lauljaks on Sander Mets. Trumme mängib ansamblis varasem Tanel Padar & The Suni trummimees Eimel Kaljulaid ning kitarri Pärnu alternatiiv-muusika legend Ivo “Belka” Orav. Endisest koosseisust on bändis alles klahvpillimängija Meelis “Laits” Laidvee, bassimees Andrus “Utsa” Uutsalu ning bändi üks loojatest ja alustaladest ning suurema osa lugude autor Alar Aigro.

Tuuril osaleb soojendusbändina ansambel Me, Myself & I, mis esines 22. juunil Kärdlas Rannapaargu remondijärgsel taasavamisel ansambli Terminaator soojendusbändina. 1996. aastal algselt Tarvo Valmi poolt loodud ühemeheprojektist on 2007.aastaks saanud tõeline bänd. Ansamblis mängib kitarri Silver Suu, basskitarri Raimo Jussila, trumme Meelis Kasepalu ning kitarri mängib ja laulab Tarmo Valm.

0 comments: