BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

reede, 22. veebruar 2008

Neljas TV alustab

Pressiteade
20.02.2008

Alustab uus kodumaine telekanal Neljas TV
Uue eestikeelse telekanali Neljas TV esimesed saated jõuavad televaatajateni reedel, 22. veebruaril. Täisprogrammiga alustatakse järgmisel esmaspäeval, 25. veebruaril. Neljas TV levib Starmani kaabel-TV pakettides ja maapealse leviga digitelevisiooni ZUUMtv võrgus ning on reklaamivaba.
Neljas TV hakkab näitama programmi 24 tundi ööpäevas. Kava moodustavad meelelahutus- ja tõsielusarjad, filmid ja animatsioonid. Programmi esimesed pärlid on tempokas krimisari Numbrid (Numb3rs), inglise edukaim noortesari Hollyoaks, paljukõneldud vestlussaade Doktor Phil ning ülipopulaarne Ameerika talendiotsing (America’s got Talent). Telekanali kavaga saab lähemalt tutvuda aadressidel www.neljas.ee või www.kava.ee . Lisaks eelmainitutele näitab Neljas TV koostöös Delfiga päeva jooksul interaktiivseid uudiseid.
AS Starmani tegevdirektori Peeter Kerni sõnul soovib Starman kasvada lihtsalt programmide vahendajast oma klientidele olulist lisaväärtust pakkuvaks telekommunikatsiooni­ettevõtteks. „Taoline tendents on levinud kõikjal maailmas ja meil on väga hea meel olla Eesti turul esimesed, kes tulevad välja oma täiemahulise telekanaliga,“ selgitas Peeter Kern.
„Neljas TV eeliseks on kombinatsioon maailmas just praegu trendi loovatest telesarjadest ning pisut vanematest ennast tõestanud seriaalidest, mis Eesti turule varem jõudnud ei ole. Kuna oleme reklaamivaba, ei tule meil minna reitinguid püüdes kompromissidele kvaliteedi osas. Programmis leidub meelepärast igaühele, kuid oleme valinud saateid rohkem nooremale naisvaatajale mõeldes,“ rääkis kanali tegevjuht Ragnar Sass.
Delfi sisujuhi Kerttu Metsari kinnitusel lööb Delfi uuenduslike ideede realiseerimises alati hea meelega kaasa. “Delfil on palju uudiseid, teenuseid ja tooteid, mis sobivad suurepäraselt Neljas TV eetrisse. Näiteks möödunud sügisest toodab Delfi ka videouudiseid. Soovime kõike seda Neljas TV-s ka näidata,“ märkis Metsar.
Neljas TV näitab nimekate Euroopa tootjate Endemoli, All3Media, FremantleMedia palju kõneainet pakkunud loomingut. Tähtsal kohal on ka USA tuntud firmade CBS’i, Paramount’i, Lionsgate’i ja teiste toodang.
Neljas TV kuulub AS-le Starman ning on tänu ZuumTV-le nähtav kogu Eestis. Starman lisab Neljas TV ka kõigisse oma kaabel-TV pakettidesse ja nii on seda võimalik koheselt vastu võtta ligi 140 000 kodus üle Eesti
Lisainformatsioon:
Ragnar Sass
Neljas TV tegevjuht
e-post: ragnar.sass@starman.ee
tel: 5174666
Timo Hartikainen
Starmani kommunikatsioonijuht
e-post: pressiinfo@starman.ee
tel: 6779981; 5262526

0 comments: