BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

reede, 15. veebruar 2008

Puhka Eestis

EASi (Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus) turismiarenduskeskuse uuenenud infoportaal www.puhkaeestis.ee aitab leida oma huvidele ja võimalustele vastavat kodumaist puhkusepaketti enam kui 100 erineva pakkumise seast.

Põhjalikult uuenenud portaal aadressil www.puhkaeestis.ee on suurim siseturismialaseid puhkevõimalusi koondav veebikeskkond Eestis. Äsja alanud EASi kevad-talvise kampaania käigus tutvustavad selle kaudu oma tegevust üle 65 Eesti turismiettevõtte, huvilised saavad endale sobiva puhkusepaketi valida enam kui 100 pakkumise seast. Värskeid ideid Eesti-siseseks puhkuseks saab otsida piirkondade ja ettevõtete lõikes, kõik pakkumised on nii eesti kui vene keeles.

EASi turismiarenduskeskuse poolt juba neljandat aastat korraldatava kevad-talvise kampaania eesmärgiks on tutvustada Eesti elanikele kodumaiseid puhkamisvõimalusi ning aidata siinsetel turismiettevõtjatel leida uusi kliente kohaliku elanikkonna seast. EASi turismiarenduskeskuse arenduskonsultandi Juhan Anupõllu sõnul oodatakse veebilehele kahe kuu jooksul vähemalt 40 000 külastajat. Kampaaniat kaasrahastab Euroopa Regionaalarengu Fond.

„Aasta-aastalt aina populaarsemaks muutuvate seminarivõimaluste, spaapakettide ja loodusretkede kõrval leiab portaalist pakkumisi näiteks hülgevaatluseks, räätsa- ja tõukekelgumatkaks, foto- või vibujahiks. Samuti saab oma puhkust vürtsitada näiteks sepatöö tegemise ja ATV-matkade või koos perega koduloomaaia külastamisega,” tõi Juhan Anupõld välja vaid mõned Eesti-sisese puhkuse võimalused. “Tihti pole Eesti inimesed kodumaistest puhkamisvõimalustest lihtsalt piisavalt teadlikud. Nad pingutavad ja koguvad raha, et reisida välismaale, samas kui märgatavalt väiksema väljamineku eest ning sama seiklusrikkalt või lõõgastavalt saaks puhata kodumaise turismiettevõtja juures.”

„Puhka Eestis” seekordse kampaania peamiseks väljundiks on värskelt uuenenud portaal www.puhkaeestis.ee, mida tutvustatakse nii interneti- kui raadioreklaami abil. Turismiettevõtjate jaoks on veebilehel oma pakkumiste esitamine tasuta, kõigi infoportaali külastajatele vahel loositakse 5. märtsil välja lõõgastav puhkus kahele Värska spaas.

Lisaks infoportaali külastamisele oodatakse kõiki siseturismi huvilisi sel nädalalõpul (15.-17.02.2008) toimuvale turismimessile Tourest 2008. Tallinnas Eesti Näituste messikeskuses toimuval turismimessil on siseturismi võimaluste tutvustamiseks sisse seatud eraldi hall, mida kaasrahastab Euroopa Regionaalarengu Fond. 1200m suurune ekspositsioonipind on jagatud 15 maakonna vahel, esindatud on ligi 180 siseturismi ettevõtjat ja organisatsiooni.

Turismiarenduskeskus on EASi allüksus, mille eesmärgiks on Eesti kui reisisihi tuntuse suurendamine ning turismitoodete arendustegevuse koordineerimine, samuti turismialaste turu-uuringute ja turismiõppe korraldamine.

Lisainfo:
Juhan Anupõld
EASi turismiarenduskeskus
arenduskonsultant turismiturunduse alal
tel 627 9772, e-post juhan.anupold@eas.ee
www.puhkaeestis.ee

0 comments: