BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

teisipäev, 23. august 2011

SEB uus mobiilipank

SEB avas internetipanga nuti- ja tavamobiilidele

SEB avas aprillis oma klientidele uue mobiilipanga, mille abil saab mobiiltelefonis lihtsalt ja mugavalt kasutada kõiki olulisemaid pangateenuseid kõikjal, kus on mobiililevi. Uut mobiilipanka saab kasutada nii moodsa nutitelefoni kui ka tavalise mobiiltelefoniga. Esimesena Eestis pakub SEB ka spetsiaalset internetipanga rakendust iPhone’ile, samuti on olemas spetsiaalne rakendus Androidi nutitelefonidele.

Mobiilipangas on võimalik on teha riigisiseseid makseid, vaadata oma konto ja krediitkaartide väljavõtet ning kontojääke. Samuti saab tutvuda isikliku Rahapäeviku, valuutakursside ja väärtpaberiportfelli hetkeseisuga. “Eelmise aasta lõpul välja tulnud SEB uus internetipank on klientide poolt väga hästi vastu võetud ning järgmise loogilise sammuna teeme pangateenused sama mugavalt kättesaadavaks mobiilsete seadmete kaudu. See on oluline samm SEB pikemast strateegiast olla parim pank internetis ja mobiilis,” rääkis SEB juhatuse esimees Riho Unt.

SEB mobiilipank on mobiilsete pangateenuste täislahendus, mis sisaldab mobiilibrauseri jaoks kohandatud internetipanka, vanematele telefonidele mõeldud WAP-teenust ning iPhone’i ja Androidi nutitelefonidele mõeldud rakendusi. Lisaks saavad kliendid jätkuvalt kasutada muid mobiiliteenuseid nagu mobiilimakse ja SMS-infopäringuteenus. Seega on SEB klientidel nüüdsest mobiili kaudu võimalik kasutada kõiki olulisemaid pangateenuseid ja seda kõikjal, kus on vähemalt mobiililevi.

“Mobiilsete seadmete võimalused arenevad väga kiirelt ja üha rohkem inimesi tarbib erinevaid teenuseid mobiiltelefoni kaudu. Seetõttu on üsna loomulik, et sinna liigub ka üha rohkem pangateenuseid. SEB tahab olla turuliidriks mobiilsete pangateenuste välja arendamisel. Seetõttu soovime kuulda oma klientide arvamust uue mobiilipanga kohta. Ootame kõikidelt klientidelt tagasisidet ja ettepanekuid, et saaksime uut keskkonda veelgi paremaks muuta,” ütles Riho Unt.

Uue mobiilipanga veebiversiooni leiad aadressilt m.seb.ee. Androidi ja iPhone’i kasutajad saavad tasuta alla laadida spetsiaalsed rakendused. Lisainfot leiab kodulehe aadressilt www.seb.ee/mobiilipank.

0 comments: