BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

teisipäev, 7. august 2007

Avatud uste õhtupoolik Suuremõisa tehnikumis 9. augustil

Läbi suve on Suuremõisa Tehnikum korraldanud puhkepäevadel mitmeid erinevaid üritusi, et tutvustada huvilistele meie saare ainsa kutseõppeasutuse võimalusi. Nende ürituste tulemusena saame tõdeda, et hiidlased ju ei teagi, millised võimalused on kodusaarel oma haridusteed jätkata ja seda igas vanuses ning riigieelarvelistel õppkohtadel, kus tublimatele ka õppetoetust makstakse.

Neljapäeval 9. augustil kutsume taaskord kõiki huvilisi veelkord üle vaatama, et mis kool see Suuremõisa Tehnikum ikka on. Uksed on avatud 15.30-20.00 ja seda just seetõttu, et osaleda saaksid ka tööl käivad inimesed. Kohale saab tulla ka liinibussidega, sest on ju meie tunniplaanide koostamiselgi arvestatud sellega, et õppijad ka ühistranspordiga kooli ja koju saaks.

Neljapäeval saab näha meie õppehooneid , vaadata kaunist kooliaeda , arvutiklassides tutvuda kaasaegsete e-õppe materjalidega , esitada küsimusi õpetajatele , täpsemat infot saab õppekavade ja tsükliõppe ajakavade kohta ning õppetoetust ja ühiselamu hinnast . Saab esitada avaldusi õppima asumiseks, selleks võtke kaasa oma dokumendid ja fotod.

Sellest sügisest saab põhihariduse baasil alustada õpinguid üldehitaja erialal. Keskharidust (ja kõrgharidustki) omavad inimesed igas vanuses saavad alustada tsükliõppes õpinguid viiel huvitaval erialal: maastikuehitaja, loodusturismi korraldaja, ettevõtja, väikesadamate spetsialist ja plastitööstuse seadistaja. Plastitööstus on meie saare majanduse vedur, selle eriala õpilastel on võimalik õppima asuda Hiiumaa plastiettevõtete stipendiaadina, eriala on võimalik õppida ka põhihariduse baasil.

Infot erialade kohta saate uurida kooli kodulehelt www.smt.edu.ee.
Ootame kõiki õpihimulisi neljapäeval Hiiumaa kutsehariduse kantsi Suuremõisa.
Aira Toss, Suuremõisa Tehnikumi arendusjuht

0 comments: