BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

teisipäev, 7. august 2007

Lääneranniku Eesti Päevad, Los Angeles 9-12. august

9-12. augustil 2007 toimuvad Los Angeleses Lääneranniku Eesti Päevad (LEP), festival, mis on Ameerika Läänerannikul elavaid eestlasi kokku kutsunud alates 1953 a. Traditsiooniks saanud kokkusaamine on toimunud järjepidevalt iga kahe aasta tagant, valides toimumiskohaks Lääneranniku erinevaid suurlinnu nagu San Francisco, Los Angeles, Portland, Vancouver ja Seattle.
Lääneranniku Eesti Päevade moto "Eesti, mu südame sünnimaa" on inspireerinud luuletaja Leelo Tungal’t. Koostöös helilooja Olav Ehala’ga on LEP’i jaoks valminud muusikaline moto, mis tuleb festivalil esmaettekandele. LEP toimumiskohaks saab suursugune Biltmore Hotell Los Angelese all-linnas.
LEP’il on oma külalistele pakkuda sisutihe kava. Nauditakse koorilaulu laulupeol ja vabaõhu rahvatantsuesinemist koos rahvapillimuusikaga. Los Angelese eesti teater astub üles oma uue lavastusega. Võetakse osa organisatsioonide ja huviringide kokkusaamistest, arutatakse üheskoos Eesti lähiajalugu, kuulatakse ettekannet Alberta eesti pioneeridest ning loengut eurooplaste geneetikast. Inspireerituna Hollywoodist toimub suursugusel Ball. Avatud on kunstinäitus ja eesti pood, hilistundidel salakõrts.
Meie deviis kohustab meid tegema endast parima, et festival pakuks kõigile osavõtjatele meeli ülendavat rahvuslikku elamust. Üritust toetavad Eesti saatkond Washingtonis ning Ettevõtluse Arendamise Keskus San Jose Kalifornias.
Tere tulemast XXVIII Lääneranniku Eesti Päevadele Los Angeleses!
http://www.lep2007.com

0 comments: