BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

neljapäev, 9. aprill 2009

Seoses lihavõttepühadega muutub parvlaevaliiklus

08.04.09

Suur reede tõstab Väinamerel reisijate arvu ja toob sõidugraafikumuudatusi



Seoses lihavõttepühadega on eeloleval nädalavahetusel oodata tavapärasest suuremat reisihuvi Väinamere parvlaevaliinidel.



Väinamere Liinid OÜ teenindusjuhi Anu Hiiuväina sõnul on Suur reede igal aastal toonud saartele tavanädalavahetusest rohkem reisijaid. „Kõrgema nõudluse ootuses oleme lisanud sõidugraafikutesse täiendavaid reise, aga palume ka kindlasti tutvuda reiside täituvusinfoga www.tuulelaevad.ee ostukeskkonnas ja planeerida oma sõiduaega, ostes võimalusel e-pileti väljumistele, kus on veel vabu eelmüügikohti. Anname endast parima, et võimalikult operatiivselt teenindada kõiki reisijaid, kes pühadeks saartele sõidavad ning palume ka reisijatelt mõistvat suhtumist,“ ütles Hiiuväin.



Kuivastu-Virtsu liinil lisanduvad sel pühapäeval väljumised Kuivastust kell 8 ja Virtsust kell 9. Graafikuväliselt teenindab reisijaid ka kolmas parvlaev Harilaid.



Suuremad muudatused on planeeritud Rohuküla-Heltermaa liinil. Eelolevaks neljapäevaks ja reedeks on graafikusse lisatud väljumised Rohukülast kell 12.30 ja Heltermaalt kell 14.30, pühapäeval on plaanis lisareisid Rohukülast kell 8.30 ja Heltermaalt kell 10.30. Hiiumaad ja mandrit ühendaval liinil tuleb arvestada ka ohtlike veoste vedajate vajaduste ja võimalustega, mistõttu on sel neljapäeval ohtlike veoste reisi asendatud tavaväljumisega Rohukülast kell 20.30 ning toimub ka lisareis Heltermaalt kell 22.30. Samal ajal jäävad ära väljumine kolmapäeval Rohukülast kell 20.30, mille asemel toimub ohtlike veoste reis, ning väljumine Heltermaalt kell 22.30.



Lisainfo:



Anu Hiiuväin

teenindusjuht

Väinamere Liinid

Tel: 452 4350

E-post: klient@laevakompanii.ee

0 comments: