BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

teisipäev, 3. märts 2009

Ajajuhtimisveeb

PRESSITEADE
10. veebruar 2009

Alustas tööd uus veeb ajajuhtimine.ee

Täna alustas tööd uus veeb ajajuhtimine.ee, mis on Eestis esimene ainult ajajuhtimisele pühenduv veebikeskkond. Veeb sisaldab ajajuhtimisspetsialisti Ardo Reinsalu poolt kogutud teoreetilisi ja praktilisi nõuandeid. Lisaks on olulisel kohal Eesti tippjuhtide ja spetsialistide poolt veebis avaldatud näited praktilistest kogemustest.

„Olen aastaid tundnud huvi ajajuhtimisega seotud teemade järele,“ räägib veebi autor Ardo Reinsalu. „Koolituste ja inimestelt saadud tagasiside veenis mind, et Eestis oleks vaja omakeelset ja mugavat allikat, kust igapäevaste olukordadega paremaks lahendamiseks asjalikke nõuandeid ammutada. Sellest sündiski ajajuhtimine.ee.“

Ajajuhtimine on tänases majandusolukorras muutumas aina olulisemaks. Mitmed organisatsioonid on 2009. a. alguses tellinud ajajuhtimise koolitusi vajadusega õppida oma ressurssi säästlikumalt kasutama ja teha seetõttu samade inimestega ära rohkem tööd. Ajajuhtimise veebist saab näpunäiteid nii algaja kui kogenud aja juht. Teemad on nii päeva planeerimisest, telefoni- ja emaili kasutamisest kuni ajurünnakute ja muude efektiivsust toetavate töövõteteni välja. Ei puudu ka viited inglisekeelsest veebist kättesaadavatele ajajuhtimisele pühendatud allikatele, mida tõsisem huviline saab omal käel edasi uurida.

„Me kõik teeme oma aega juhtides tüüpilisi vigu, kuna ajajuhtimist ei õpetata meile ei koolis ega organisatsoonides,“ selgitab Reinsalu. „Õnneks on olemas lihtsad näpunäited ja nõuanded, kuidas teatud tüüpsituatsioonides oleks õigem käituda ja nende soovituste edastamine ongi ajajuhtimine.ee veebi eesmärk.“

Ardo Reinsalu on ajajuhtimisspetsialist, on olnud seotud erinevate ettevõtete ja rahvusvaheliste suurprojektide juhtimisega, mille käigus saadud kogemused on andnud just hästi praktilise vaatenurga. Ardo on 2007. a. ilmunud raamatu „Praktiline ajajuhtimine“ autor, tegelenud aastaid koolitamisega ja avaldanud artikleid ajajuhtimise teemadel.

Täiendavat teavet leiab aadressilt www.ajajuhtimine.ee või veebi autorilt aadressil ardo@ajajuhtimine.ee.

Ardo Reinsalu
autor

0 comments: