BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

teisipäev, 19. oktoober 2010

Kodune DNA isadustest

PRESSITEADE
29.09.2010

DNA Test OÜ pakub esimesena Eestis koduseid DNA isadusteste

DNA Test OÜ pakub esimesena Eestis kergesti kasutatavaid koduseid DNA isadusteste, millega on võimalik välja selgitada kas mees on lapse bioloogiline isa. Oleme teinud kogu isaduse tuvastamise protsessi kliendi jaoks võimalikult mugavaks, säilitades samas täieliku konfidentsiaalsuse. Testi saab tellida meie koduleheküljelt, aadressiga www.dnatest.ee. Isaduse tuvastamiseks piisab ainult isa ja lapse DNA proovidest. Saavutamaks kõrgeimat DNA testimise täpsuse taset oleme valinud oma koostööpartneriks maailma juhtiva sugulustestide labori DNA Diagnostics Center (DDC).

Meie koduleheküljelt tellitud DNA testimise komplekt jõuab tänu koostööle Eesti Postiga kiirelt ja konfidentsiaalselt iga kliendini ning peale proovide võtmist toimetatakse need turvaliselt laborisse testimiseks. DNA proovid võetakse vastitampoonidega põse limaskestalt. Isadustesti vastus saabub hiljemalt kahe nädala jooksul pärast proovide väljasaatmist. Testi tulemus võib olla kas kinnitus või välistus ehk kas testitav mees on lapse bioloogiline isa või mitte. Kinnituse puhul garanteerib DDC labor 99,99%-lise ning välistuse puhul 100%-lise täpsuse.

DNA Test OÜ laboripartneri DDC esindaja Dan Leigh sõnul ei kasvata Suurbritannias ning mitmes teises Euroopa riigis iga viies mees enda last. Eestis jääb vastav näitaja 10-15% vahele. DNA Test OÜ turundusjuht Raido Reiska sõnul igal inimesel on õigus teada, kas ta kasvatab enda last ning meie anname mugava ja lihtsa võimaluse enda meelerahu tagamiseks koduse DNA isadustesti näol.

DNA Test OÜ on Eesti ettevõte, mille eesmärgiks on teha kodused DNA isadustestid kõigile kättesaadavaks ja vähimagi kahtluse korral võimaluse tagada meelerahu nii tundlikul teemal nagu seda on isa ja lapse bioloogiline seotus. Lisainformatsiooni leiate meie koduleheküljelt www.dnatest.ee ning küsimuste korral pöörduge palun meie poole elektronposti teel info@dnatest.ee või helistades numbril 5232 189.

0 comments: