BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

teisipäev, 19. oktoober 2010

Korduvkasutatavad tervisemähkmed Hipsik

Pressiteade
23. september 2010

Eestis toodetakse uuenduslikke kõrgtehnoloogilisi, loodust ja raha säästvaid tervisemähkmeid Hipsik

Alates tänasest pakuvad Apteek1 apteegid maakonnakeskustes üle Eesti kodumaiseid korduvkasutatavaid tervisemähkmeid Hipsik. Uus innovaatiline toode on Eestis arendatud ja valmistatud, tootjate sõnul on see kõige hingavam korduvmähe maailmas, mille kasutamine säästab nii loodust kui raha.

„Ühekordsed mähkmed on minevik!“ ütleb Hipsikute looja noor visioonäär Eero Tölpt. „Hipsikud on parim lahendus, Hipsikutest kasvanud beebid hakkavad potil käima kaks korda varem kui ühekordsete mähkemtega kasvanud beebid. Hipsikute kasutamine on mugav ja loodussäästlik, lisaks on see kokkuvõttes kordades odavam kui ühekordseid osta. Julgeme väita, et Hipsik on kõige hingavam vettpidav korduv-mähe maailmas,“ lisas Eero Tölpt.

Hipsik mähkme teeb kõrgtehnoloogiliseks tema poorne membraankiht, mis laseb õhku läbi, ent hoiab vedeliku mahutis. Et tagada täielik õhu ligipääs, katab membraan-kiht vaid osa mähkmest kuid tagab vajaliku vedeliku koguse mahutavuse. Hispikud on disainitud väikese inimese keha järgi ja neid on mugav vahetada. Tervisemähkmeid on masinpestavad. Hipsik tervisemähkmed on välja töötatud koostöös ämmaemandatega.

Lastearst Anne - Kristi Uuli kommenteerib mähkmete valikut: „Mähkmete valik on väga individuaalne, olukord et üldse ei sobi mingi mähe, on väga harv juhus, minul isiklikult on teada kaks kuni kolm sellist juhtu. Ebasobivate mähkmete puhul on põhiliselt tegemist allergia probleemidega. Alati ei tulene allergia mähkmest endast, vaid näiteks on lapsel kummi või lateksi allergiaga või näiteks aaloe allergiaga. Meenub juhus kui reklaamiti aaloega niisutatud mähkmeid, mis kõigile lastele kindlasti ei sobi. Vahel on probleem ka valmistaja riigis, sest sama firma mähkmeid tehakse erinevates riikides. Emadele peab rõhutama, et mähkmed ei ole uriini reservuaar ja neid tuleb küllalt sageli vahetada.“

Hipsiku sari pakub tervet arengut toetavaid erineva hingavuse ja vettpidavusega tooteid, mis muudavad mitmekordsete riidemähkmete kasutamise mugavaks, võimaldades vähendada ühekordsete mähkmete kasutamist ja kahjulikku mõju nii lapsele kui ka loodusele. Mõistliku kasutamise juures, vajab laps terve mähkme-ea peale ca 75 Hipsiku korduvkasutatvat tervisemähet, ühekordseid mähkmeid kulub samade kasutuskordade peale 3680.

Kõik Eesti beebidel on võimalus saada Hipsiku tervisemähe proovimiseks Apteek 1 tasuta beebipakist. Paki saamiseks tuleb registreeruda Apteek1 veebilehel ja soovitud apteeki pakile järele minna. Lisaks Hipsiku mähkmele sisaldab beebipakk tuntud firmade häid tooteid, kasulikku teavet ja tootenäidiseid. Hipsikutega varustatud apteegid leiad lehekülejtelt www.apteek1.ee või www.hipsik.ee .

0 comments: