BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

esmaspäev, 17. märts 2008

Kanal 2 sõsarprogamm Kanal 11

Kanal 11 alustab tegevust märtsi lõpus

Neljapäeval, 27. märtsil 2008 kell 17 alustab tegevust Kanal 11 – uus telekanal inimestele, kes hindavad mõnusat meelelahutust ja kvaliteetseid jutusaateid. Kanal 11 omanikuks on AS Kanal 2.
„Kuigi Kanal 11 sihtrühmaks on eelkõige naised, lubab programmi mitmekülgsus huvipakkuvat siiski igaühele,“ kommenteerib uue telekanali strateegiat AS Kanal 2 peadirektor Urmas Oru.
Kanal 11 programmist leiab nii välismaist kui ka kodumaist toodangut. Avapäeva, 27. märtsi kava tipphetkedeks on maailma talkshowde lipulaev „Oprah“ ning prantsuse kvaliteetmängufilm „Amélie“, lisaks kodumaine vestlussaade „Õhtusöök kahele“ ning meeleolukas „Unelmate pulma eri“.
„Märulit ja krimit on Eesti telekanalitel niigi palju, mistõttu peaks nii-öelda pehmetele väärtustele toetuvale alternatiivile kindlasti leiduma oma publik,” selgitab Oru, kelle sõnul keskendub uus telekanal just inimestevahelistele suhetele – seda nii jutusaadete, sarjade kui ka filmide valikul. „Osaliselt toetub Kanal 11 kava oma vanema venna Kanal 2 programmile, misläbi saab nii mõnelgi õhtupoolikul näha ka viimastel aastatel rahva lemmikuteks kujunenud saateid,” lisab Oru.
Kanal 11 alustab tegevust kultuuriministri 27. septembri 2007 otsuse põhjal AS-le Kanal 2 väljastatud digitaaltelevisiooni ringhäälinguloa alusel. Kanal 11 on nähtav maapealse digiringhäälingu ja kaabelvõrkude kaudu.
Lisainfo: Nele Paves, tel 666 2399

0 comments: