BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

kolmapäev, 12. märts 2008

Rehviostuga kaasa tasuta autoabi

11.03.08
Goodyear pakub rehvide ostjale tasuta autoabiteenust

Juhtiv rehvitootja Goodyear kingib igale uue rehvijooksu ostjale kuueks kuuks tasuta autoabiteenuse Goodyear SafeLink, mis tagab abi auto kõikvõimalike tehniliste tõrgete korral ning võimaldab teekonda kiirelt jätkata.
SafeLinki programm ei hõlma vaid rehve, vaid laieneb kogu sõidukile. Nii aitab Goodyear koostöös Falckiga lahendada elektrisüsteemi, mootori, rehvide või akuga seoses tekkinud mured, mida sõidukijuhil ise kohe teel eemaldada ei õnnestu. Statistika näitab, et iga päev vajab Eesti teedel autoabiteenust umbes sada sõidukit, rehvid valmistavad muret neist vaid 10 protsendile.
Goodyear Dunlop Tires Baltic AS-i Eesti müügijuhi Marek Mooruse sõnul on Goodyeari kõik uuendused suunatud just turvalisuse ja ohutuse tõstmisele. „Üheks näiteks on meie RunOnFlat rehvid, mis võimaldavad sõita ka tühjeneva rehviga. Goodyear SafeLink on lisaeelis meie tippklassi rehvidele, tagades sõidukile tehnilise abi kõikjal Eesti riigisisestel teedel. Tahame omalt poolt teha kõik, et Goodyeari kliendid jõuaksid alati edukalt ja turvaliselt sihtpunkti,” lisas Moorus.
Tänu SafeLinkile on sõiduki tõrgete korral abi Goodyeari klientidele vaid telefonikõne kaugusel. Kohale sõidab spetsialist, kes tegeleb probleemi võimalikult kiire lahendamisega. Vajaduse korral pukseeritakse auto lähimasse hooldustöökotta ning juhile ja reisijatele pakutakse teekonna jätkamiseks rendiautot või muud transporti reisi sihtkohta, vajadusel ka ööbimist hotellis.
SafeLink on saadaval Goodyeari edasimüüjate juures, abiteenuse saab kuueks kuuks kaasa kõigi Goodyeari uue sõiduautode nelja suverehvi ostul vahemikus 1. märtsist 31. maini 2008, edaspidi on võimalik autoabiteenust pikendada. Kui juhil on autoabiteenus omandatud juba varem, võib selle registreerida ka mõnele teisele autole.
Goodyear on maailma suurimaid rehvitootjaid. Goodyearis töötab umbes 70,000 inimest, ettevõte toodab enam kui 60-s tootmisüksuses 26-s riigis kogu maailmas.
Goodyear Dunlop Nordic on Balti ja Põhjamaade regiooni kaheksat riiki esindav äriüksus peakontoriga Stockholmis. Goodyear Dunlop Nordicus töötab 120 inimest, osa ettevõtte tootetestidest viiakse läbi Soome ja Rootsi põhjaosas. Lisateave: www.goodyear.com.

Lisainfo Maris Lindmäe, tel 666 0603

0 comments: