BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

neljapäev, 3. märts 2011

Konkurss võrkpalliväljakute rajamiseks

Credit24 Rahvaliiga kuulutab välja konkursi võrkpalliväljakute rajamiseks üle Eesti
02.03.2011

Alates tänasest saab nelja nädala jooksul esitada avaldusi oma kogukonna võrkpalliplatsi rajamiseks või korrastamiseks. Konkursi Võrguplatsid korda! raames on sel suvel plaanis mänguvalmis seada kümme võrkpalliplatsi üle Eesti.

„Eestis on läbi aegade olnud iga kogukonna juures võrkpalliplats - olgu selleks siis kiigeplatsi kõrval olev muruväljak, järve- või mereäärne mänguplats, mis lisaks sportimise harrastamisele on tihi ka inimeste kohtumispaigaks,“ selgitas Eesti Võrkpalli Liidu president Vilja Savisaar-Toomast. „Hea meel on tõdeda, et Eesti Võrkpalli Liidu rahvaliiga sarja eestvedamisel oleme saanud alustada rahvasporti edendava konkursiga. Ettevõtmine aitab taastada olemasolevaid võrkpalliplatse või luua mänguvõimalusi piirkondadesse, kus on võrkpalli harrastajaid,“ lisas ta.

02. märtsist kuni 31. märtsini 2011 oodatakse kõiki võrkpallihuvilisi või kogukonna sportimisvõimaluste eest hea seisvaid inimesi esitama avaldust võrkpalliväljaku rajamiseks nende piirkonda. Käesoleval aastal saab uue võrgu, postid ja platsi piirid kümme võrkpallplatsi üle Eesti. Eesti Olümpiakomitee annab omaltpoolt kõigile väljavalitud väljaku esindajatele võrkpalli palli. Iga meeskonna hooleks jääb mänguvahendite paigaldamine kui ka väljaku ettevalmistus ja hilisem hooldus.

Credit24 turundusjuhi Rain Sepa sõnul soovitakse võrkpalliplatside rajamisega jätkata kindlasti ka järgnevatel aastatel, et järk-järgult taaselustada rahvasporti paljudes Eestimaa paikades. „Juhul kui konkurss osutub edukaks, saame kaaluda rohkemate võrguplatside korrastamist ka käesoleval aastal,“ selgitas Sepp.

Konkursi Võrguplatsid korda! raames esitatud võrkpalliväljaku eelistatud asukoht on kas munitsipaal- või kohaliku omavalitsuse maa. Eramaa on avalduse esitamiseks lubatud vaid juhul, kui maaomanik tagab avaliku ligipääsu väljakule ja mänguplats asub nähtavas, ligipääsetavas ning ohutus kohas. Taotleja peab asukoha kohta lisama vabas vormis kooskõlastuse kinnituse, koos kohaliku omavalitsuse või eraomaniku kontaktandmetega. Vajalik on lisada ka selgitus, miks antud piirkonda võrkpalliväljakut rajada soovitakse. Soovitatav on lisada ka asukoha plaan ning fotod.

Konkursi taotlusvormi ja osalustingimused leiab aadressilt www.volley.ee/vorguplatsidkorda.Täidetud dokumendid ja lisad tuleb saata hiljemalt 31. märtsiks 2011 e-posti aadressile rahvaliiga@hot.ee. Tulemused tehakse teatavaks 15. aprillil 2011.

0 comments: