BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

kolmapäev, 30. mai 2007

Aasta Haridusjuhi nominent on Ivo Eesmaa

Ivo Eesmaa on Aasta Haridusjuhi nominent

Juba teist aastat korraldab Mainori Kõrgkool Aasta Haridusjuhi valimist eesmärgiga pöörata ühiskonna tähelepanu hariduselu juhtimise olulisusele, väärtustada haridusjuhte kui Eesti erinevate piirkondade arengu kujundajaid.

Kõik maakonnad said võimaluse esitada oma kandidaadi Aasta Haridusjuhi tiitlile, kes on:
• silmapaistvate saavutustega hariduselu ja kooli juhtimisel
• arvamusliider kohaliku hariduselu temaatikas
• leidnud lisavahendeid ja meetodeid hariduse arendamiseks
• innovaatiline ja algatusvõimeline
• ühiskonnas laitmatu renomeega.
• saavutanud suurepäraseid tulemusi oma erialases töös.

Hiiu Maavalitsuse poolt esitati Aasta Haridusjuhi kandidaadiks Kärdla Ühisgümnaasiumi direktor Ivo Eesmaa.

Ivo Eesmaa on mitmekülgne ja võimekas koolijuht, hinnatud kolleeg ja austatud õpetaja. Ivo juhtimisinstrumentideks on hea analüüsivõime, süsteemne käsitlus erinevatest olukordadest ja kollektiivi kaasamine otsustusprotsessidesse. Koolist on kujunenud koht, kus on hea õpilastel õppida ja õpetajatel õpetada. Koolis viiakse läbi regulaarseid heaolu-uuringuid ja uuringutulemusi rakendatakse koolielu parendamisel. Erilist tähelepanu pööratakse õpilaste individuaalsusele, et toetada võimalikult hästi erinevate vajadustega laste arengut.
Ivo Eesmaa on võtmeisik mitmetes haridusalastes töörühmades ja komisjonides, tema arvamust võetakse kuulda nii Kärdla Linna Volikogus kui ka Eesti Täiskasvanuhariduse Nõukogus.

Eesmaa on sotsiaalse närviga inimene, kes reageerib ühiskonnas toimuvale, eriti hariduse valdkonda puudutavatele valuprobleemidele, väljendades oma seisukohti ajakirjanduse vahendusel, kohtudes kolleegide, lapsevanemate ja üldsusega.

Kõikidest esitatud kandidaatidest valib komisjon välja ühe kõige silmapaistvama haridusjuhi. Aasta Haridusjuht kuulutatakse välja Estonia Kontserdisaalis Mainori Kõrgkooli pidulikul akadeemilisel vastuvõtul 16. juunil.

0 comments: