BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

neljapäev, 31. mai 2007

Regatt Piirist Piirini 2007

Kalevi Jahtklubi
PRESSITEADE
31.05.2007

Kümme korda Piirist-piirini

Pühapäeval, 17. juunil, saab Narvas alguse igasuvine Piirist-piirini regatt. Kalevi Jahtklubi korraldatav vüistlus läheb seekord starti 10. korda. Nagu traditsiooniks on saanud seilab Piirist-Piirini regatt Eesti rannikuvetes ja pöörab tähelepanu väikesadamate ja sadamaasulate eluolule ning infrastruktuurile.

Regatt toimub kahes osas. Regati I pool algab 17. juunil Narvas ja lõppeb 20. juunil Pirital Kalevi Jahtklubi sadamas. Regati II pool algab 8. juulil Tallinnast ja lõppeb 11. juulil Pärnus. Vahepeal peatutakse mitmetes Eesti väikesadamates. Teiste seas ka suvituslinnas Haapsalus ja Saarema sillapeas Virtsus.

Regati peaorganisaatori Agnes Nõu sõnul on seekordsel regatil sünnipäevatordi maitse. „Eesti purjetamisel on ümmargune aasta. Piirist-piirini regatt tähistab 10. ja Muhu väina regatt 50. sünnipäeva. Eks selle puhul jagame ka osalejate ja sadamatesse uudistama tulnutega nii torti kui sünnipäevatralli,” sõnas 10aastaseks saava regati peaorganisaator.

Aga nagu ikka pöörab Piirist-piirini regatt peatähelepanu uutele purjetamishuvilistele ja oma esimese meresõidukogemuse saavad kuni 400 huvilist. Piirist-piirini on ainus avamereregatt, mille võistkonnad on moodustatud inimestest, kes varem pole purjetamisega kokku puutunud. Regati eesmärgiks on tutvustada purjetamist kui spordiala ja elustiili ning toetada noori purjetajaid. Regatti korraldab ESS Kalevi Jahtklubi koostöös Eesti Piirivalvega.

Lisainfo:

Agnes Nõu
Piirist-piirini 2007 peaorganisaator
51 51 120
agnes@amiks.ee

Rain Veetõusme
Piirist-piirini 2007 pressiesindaja
55 654 133
rain@veetousme.ee

0 comments: