BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

kolmapäev, 30. mai 2007

Hiiumaa mees Oliver Kallas juhib TTÜ üliõpilaskonda

Tallinna Tehnikaülikooli üliõpilasesindus
PRESSITEADE
23.05.2007

Tehnikaülikooli üliõpilasesinduse uus juhatus selgunud

22.mail toimunud Tallinna Tehnikaülikooli (TTÜ) üliõpilasesinduse korralisel koosolekul valiti TTÜ üliõpilaskonna juhatus aastaks 2007/2008.

TTÜ üliõpilaskonna juhatuse esimeheks sai Oliver kallas ehitusteaduskonnast, juhatuse aseesimeheks kultuurilises valdkonnas Mikk Kimmel mehaanikateaduskonnast ja juhatuse aseesimeheks haridus- ja sotsiaalvaldkonnas Kaisa Kaasik keemia-ja materjalitehnoloogia teaduskonnast. Uue juhatuse volitused algavad 23. juunist 2007

TTÜ üliõpilaskonna uue esimehe Oliver Kallase sõnul saab üliõpilasesindus järgneval õppeaastal olema rohkem tudengilähedasem, koostöö ülikooli, riiklikul ja rahvusvahelisel tasandil tiheneb märgatavalt. Tugev rõhk pannakse tudengiteaduse edendamisse, aktiivsete tudengiesindajate olemasolusse erinevates komisjonides, intensiivsele arendusele tudengimaja projektis ning ühistele kultuurilistele ja sotsiaalsetele seisukohtadele kogu tudengkonna seas.

Lisaks hoitakse ning arendatakse konstruktiivset koostööd Eesti Üliõpilaskondade Liidu ja teiste üleriiklike institutsioonidega.

TTÜ üliõpilasesindus on demokraatlikult valitud TTÜ tudengite esindusorgan, mis valitakse kord aastas. Esmakordselt 1920. aastal kokku kutsutud esinduse missioon on TTÜ üliõpilaste hariduslike ja kultuuriliste arenguvõimaluste edendamine ning sotsiaalse toimetuleku eest seismine.

Lisainformatsioon:

Alar Assuküll
juhatuse esimees
TTÜ üliõpilasesindus
Tel. (+372) 51 213 25
alar.assukyll@tipikas.ee

Oliver Kallas
TTÜ üliõpilasesindus
Tel. (+372) 51 973 900
Oliver.Kallas@gmail.com

Teate vahendanud:
Sven Kõllamets
TTÜ Üliõpilasesinduse liige
GSM: 5340 7076
sven.kollamets@gmail.com

Kõllamets: "Lisan, et Hiiumaa mees Oliver Kallas juhtis viimase aasta jooksul, enne esimeheks saamist, Tallinna Tehnikaülikooli Üliõpilasesinduse haridustoimkonda, lisaks on ta olnud kaks aastat Raamatukogu teadusnõukogus tudengiesindaja". (http://esindus.tipikas.ee/index.php?ye[id]=198)
Vt ka: http://esindus.tipikas.ee/index.php?ye[id]=446 (kandidaadid)
http://esindus.tipikas.ee/index.php?ye[id]=444 (avaldused, motivatsioonikirjad)
TTÜ ÜE juhatus ja personal kuni 23. juunini on siin: http://esindus.tipikas.ee/index.php?ye[id]=412

0 comments: