BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

neljapäev, 11. märts 2010

ID-kaardi tarkvara uuenes

PRESSITEADE
5. jaanuar 2009
AS Sertifitseerimiskeskus

Sertifitseerimiskeskus palub uuendada DigiDoc Client tarkvara

Seoses muudatustega kehtivuskinnituse teenuses peavad kõik DigiDoc Client programmi kasutajad oma arvutisse paigaldama uue DigiDoc Client versiooni (ver 2.6.12). Uus versioon on vajalik failide digitaalseks allkirjastamiseks ID-kaardi või Mobiil-ID-ga alates 6. jaanuarist 2010. Uus versioon on vajalik ka pärast seda allkirjastatud failide kehtivuse kontrolliks.

Tarkvara uuendamine ei ole vajalik juhul, kui ID-kaarti või Mobiil-ID-d kasutatakse ainult e-teenustesse sisenemiseks ning pangamaksete allkirjastamiseks.

Kõige mugavam viis viimase DigiDoc Client versiooni paigaldamiseks on veebilehelt, mis asub aadressil https://installer.id.ee/clientupdate.htm. Kõik vajalikud uued teenuse komponendid paigaldatakse programmi uuendamise käigus kasutaja arvutisse automaatselt.

Kui teil tekib probleeme tarkvara uuendamisel, ID-kaardi või Mobiil-ID-ga digiallkirja andmisel või ka erinevatesse e-teenustesse sisenemisel, võtke palun ühendust ID-kaardi abiliini telefonil 1777 või saatke e-kiri aadressile abi@id.ee, juhiseid leiab ka ID-kaardi abikeskuse veebilehelt http://support.sk.ee.

0 comments: